В началото на годината Селена призна: тя разбира, че сега тялото й не е идеално. Но тя го приема. Освен това певицата каза, че вече се гордее със себе си. Преди няколко години тя би се намразила за наднорменото тегло, но сега не се притеснява и редовно да се появява на събития. Феновете обаче все още са притеснени за Гомес. Каквото и да говори, трудно е да се повярва, че сега Селена е в хармония със себе си. Момичето редовно се появява на публично място в такава форма, че става наистина страшно за нея.

Гомес за първи път получи сериозни проблеми с теглото, след като претърпя бъбречна трансплантация. Момичето дълго време се бореше с автоимунно заболяване, така че когато се възстанови значително през този период, феновете го приеха с разбиране. След това влезе във форма за известно време. Но през последните дни тя отново започна да наддава. Освен това тези промени се случват бързо. Селена изглежда става все по-дебела всеки ден.

Това е още по-странно, защото най-накрая настъпи щастлив момент в личния живот на момичето. Поне така твърди самата Селена. Сега тя се среща с продуцента Бени Бланко. Според Гомес нейният приятел й помага да се чувства по-уверена. Той я обича такава, каквато е. Затова тя не се притеснява от наднорменото тегло.

Това обаче е много трудно за вярване. Напоследък Гомес винаги избира най-обемните дрехи, когато се появява на публични места. Момичето сякаш иска да се затвори от света, но се случва точно обратното. Наскоро Селена беше заснета, докато се разхожда из Ню Йорк и  се разходи с пухено яке с дължина до глезените и високи обувки

Гомес  винаги е обичала тийнейджърския стил и се е опитвала да изглежда по-млада. Но този път всичко се оказа точно обратното. Сивото пухено яке осезаемо състари певицата. Освен това в него тя изглежда буквално като огромна бухта. Феновете й са объркани: чудят се какво се случва с нея?

Източник:wday.ru