Разтърсващ, емоционален, трогателен. Така описват новия документален филм за живота на актрисата и певица Селена Гомес. Изпълнителката прави признания за кариерата и личния си живот от първо лице, но изненадващо, водещата тема в интервютата не е Джъстин Бийбър.

 

Селена говори за най-големите трагедии в живота си и личният си кошмар - автоимунното заболяване лупус, което почти съсипа кариерата и бъдещето й. Младата звезда споделя, че е преживяла истински ад - докато за всички останали тя е на върха на света и има всичко, семейството й преживява изключително болезнени моменти, защото се борят за живота й всеки ден.

 

"Ако някой я видеше в тези моменти, просто нямаше да я познае", споделят приятели на Селена. Самата актриса признава, че в следствие на лупуса развива тревожност, която води до пристъпи на паника и тежки депресии. Някои сцени във филма проследяват именно такива ситуации, включително и момент, когато звездата губи присъствие на духа след като е нападната от папараци, разплаква се, получава пристъп и бяга. Самата Гомес признава, че през 2020-та година й е поставена диагноза биполярно разстройство и сега тя се опитва да се справи с живота си.

"Това ми разкри толкова много. Чувствах се като най-ярката звезда, но сега се опитвам да живея в пълен мрак", казва актрисата.

Към днешна дата тя се чувства много по-добре и се опитва да намери баланс между кариерата и личния си живот. Разчита най-вече на приятели и близки, за да се справи с трудностите  от болестта и е убедена, че "вече живее истински и пълноценно".