Сандра Бълок направи смайващи признания. Изпълнителката сподели, че преживява изключително трудни и емоционални моменти след смъртта на съпруга си Браян Рандал. Той почина след тригодишна битка с амиотрофична латерална склероза, /АЛС/. Неотлъчно до него остана и Сандра, която дори го е обгрижвала по време на терминалния му период.

 

"Сестра ми беше невероятна. Тя го обгради с грижи и внимание, нае цял медицински екип от сестри и лекари, и не се отдели от него", казаха близки до актрисата. Нейната сестра Гъсин Бълок - Прадо, сподели още, че се гордее с всеотдайността на сестра си.

 

Самата Сандра споделя в разговор с приятели, че е преживяла истински кошмар, когато е научила за болестта на любимия си, но нито за миг не се е отказала от него. "Ние имаме три прекрасни деца - двете ми осиновени деца и прекрасната му дъщеря. Той беше любовта на живота ми. Нямаше нужда да се омъжвам за него, за да съм сигурна в нашето бъдеще", казва още Бълок.

 

Актрисата демонстрира висок дух, но помоли да бъде запазено личното й пространство. "Искаме да изживеем мъката си насаме и без шум", казва Сандра.

 

Семейството на Браян Рандал потвърди новината за смъртта му и също помолиха да се зачита личното им пространство. Той заболява тежко преди години, но води битка с болестта, далеч от прожекторите. Сандра неслучайно го нарича голямата си любов и е категорична, че не съжалява за нищо, което двамата са преживели заедно.