Заради смъртта на колегата си, Ваня Костова ще загърби конфликта си с Фамилия Тоника

Новината за смъртта на Георги Найденов-Гого от Фамилия Тоника хвърли в дълбока печал цялата страна. Любимият певец от емблематичната формация си отиде от тежко заболяване на 64 години, а вестта за смъртта му предизвика истински смут както сред почитателите, така и сред колегите и приятелите на звездата.

[caption id="attachment_262611" align="alignleft" width="300"]Колегите на Гого от Тоника скърбят заради смъртта му Колегите на Гого от Тоника скърбят заради смъртта му[/caption]

Гого си отиде навръх рождения ден на колежката си Тони Димитрова. Любимата певица на "Бургас и морето" научи за загубата на близкия си приятел в гримьорната на предаването на ТВ7 "Усещане за жена", пред камерите на което застана със сълзи на очи. "Познаваме се от почти 20 години, той беше човек, когото няма как да не обичаш", сподели разстроената изпълнителка. И добави, че това ще бъде най-тъжният й рожден ден.

Бившата колежка на Гого от Фамилия Тоника - Ваня Костова, също сподели, че е много натъжена от новината. Гого бил човекът, която я открил за голямата сцена още 16-годишна. Пред БЛИЦ изпълнителката сподели, че в негова памет ще загърби конфликтите си с Тоника и ще отиде на погребението, за да му отдаде последна почит.

Ексдепутатът Иво Атанасов, с когото Гого е служил като войник, използва Фейсбук, за да изкаже скръбта си от загубата. "Беше изключително скромен, никой в казармата не разбра кой служи с нас докато не го видяхме на Златния Орфей. След кончината му "Бургаските вечери" стават още по-тъжни. Почивай в мир, Гого!", написа бившият народен представител в личния си профил в социалната мрежа.