Лора Стаматис за малко да се удави в ледените води на река Велека тази сутрин

Журналистката на бТВ Лора Стаматис като по чудо се размина със смъртта след като попадна в ледените води на придошлата река Велека рано тази сутрин. Репортерката била заедно с екипа си на мястото, за да направи репортаж за излязлата от устието си река, която заля пътя между Царево и Резово.

[caption id="attachment_264471" align="alignleft" width="300"]Лора Стаматис се отърва на косъм от смъртта Лора Стаматис се отърва на косъм от смъртта[/caption]

Стаматис пристигнала на мястото заедно с нейна колежка и оператор с професионално оборудване. За да създаде по-достоверен репортаж, журналистката тръгнала по самата река, която била замръзнала. Слоят лед обаче се пропукал под тежестта на тялото й и Стаматис се озовала в ледените води на придошлата река.

На помощ веднага й се притекли дежурните гранични полицаи, които били на смяна цяла вечер. Един от тях се втурнал към репортерката и успял да й помогне да се измъкне от придошлата вода. За щастие, Стаматис се отървала само с леко измръзване, предават от БЛИЦ. Припомняме ви, че река Велека заля участъка между Царево и Резово и отцепи целия път, водещ на юг.