Актьорът Мартин Димитров, прочул се с ролята на Радо Андреев от сериала „Братя“, не може да излезе от шока след катастрофа

Преди 2 седмици Мартин блъсна с мотора си човек на колело, който оцеля по чудо. Все пак раненият получи множество травми. Звездата от „Братя“ вероятно ще потърси за помощ психотерапевт, за да излезе от шока след инцидента с велосипедиста.

Актьорът бил благодарен на съдбата, че раненият при катастрофата велосипедист е жив. В противен случай го очакваше съдебен процес. Той допълва и че никога не би могъл да си прости, ако инцидентът бил завършил с фатален край. Благодарен на случая е и за друго – че приятелката, която возил на мотора си, е жива и здрава. Тя има само разкъсно-контузна рана. Велосипедистът обаче е със счупено бедно и черепно-мозъчна травма, но без опасност за живота. Той е на 30 години и се лекува в болница.

Радо от „Братя“ не може да излезе от шока след преживяна катастрофа
Мартин не може да излезе от шока

Инцидентът се случил на 20 юни в центъра на столицата, около 9,30 ч. сутринта. Пред репортера на Нова тв Мартин сподели, че човекът с колелото изскочил внезапно на пътя. Велосипедистът бил със слушалки и вероятно затова не е чул двигателя на иначе шумния мотор. Отделно от това, не се и огледал.

Докато излезе от шока, най-вероятно скоро няма да видим актьора, яхнал мотора си.

Източник: „Уикенд“