Комикът Димитър Рачков се разкри пред феновете си, показвайки, че може не само да ги разсмива, а и да плаче пред тях. Той сподели снимки, на които е със зачервени очи, позирайки заедно със сина си, носещ неговото име.

 

Причината за сълзите в очите на комика е, че изпраща наследника си да учи зад граница. Митко вече завърши гимназия и поема към следващата стъпка от образованието си – университет, но във Франция.

По този повод актьорът написа: „Едни от най-трудните моменти за нас, са едни от най-хубавите за децата ни. Успех, тате! Вярвам в теб!“. Засега не става ясно какво точно ще учи наследникът на Рачков там.

 

Както е известно, Митко-младши, е единственото му дете, плод на връзката му със сценаристката Христина Апостолова, изявяваща се и като актриса. Двамата се разделят още, докато сина им е малък, след което Христина заживява с продуцента и служебен министър на туризма Евтим Милошев. Той не сподели публично емоциите си около изпращането на порасналия му доведен син – остави това на бащата, както е редно.

 

За разлика от Димитър Рачков, само преди няколко седмици жената на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева, изля бурни чувства по повод раздялата с доведената си дъщеря Ава, чиято майка е бившата жена на продуцента – Вихра Петрова. Оказа се обаче, че Ава не е тръгнала за чужбина и ден по-късно в социалната мрежа бяха публикувани снимки на момичето от морето, където е била в компанията на майка си и приятелки.

Източник: Уикенд