Мадона не остарява! Кралицата на поп музиката изглежда все по-интересно и все по-променена. Изненадващо, певицата се появи в Милано, на ревю на Долче и Габана. И изглеждаше наистина смайващо.

 

Появата на певицата на събитието изглеждаше меко казано, смущаващо, тъй като самата тя изглеждаше доста странно в очите на хората.  Певицата се появи с черно було, рокля и видимо неузнаваема. А свръхгладката кожа на лицето й вече не говореше за хранителен режим, а за филъри.

 

"Тя си е слагала ботокс, филъри и си е правила пластични операции. Очите й изглеждат издърпани назад, устните й са по-опънати, а кожата - несъразмерно гладка. Каквито и корекции да има обаче, те явно са много внимателно премерени, след гафовете от миналата година", коментира известен пластичен хирург.

 

Според него Мадона е започнала с корекциите си едва миналата година. Според други обаче Мадона е започнала още през 2020-та година. Миналата година тя предизвика истински спорове относно новото си лице. Певицата не отговори на критиките, а публикува снимка след наградите "Грами" с думите "Сега видях колко съм сладка, след като отоците от операцията спаднаха". По това време изпълнителката беше в болница заради друг проблем, който изискваше лечение.

 

Мадона обаче напоследък е във фокуса на внимание не само с външния си вид, но и със странната си връзка. Говори се, че тя има нова любовна афера, с мъж, когото упорито крие от всички. И почти не се появява на обществени места, затова всяка нейна изява е събитие.