Горещо, горещо, чак пари! Спортната звезда и бивш съпруг на модела Жизел Бюндхен — Том Брейди, беше спипан с нова гореща красавица в колата. И то не коя да е, а Ирина Шейк.

Звездата от "Елена от Троя" и бивша любима на Брадли Купър, разсея всякакви слухове за събиране с актьора, като се появи в компанията на бившия на колежката си. Двете приятелки напоследък не си говорят много, но мнозина смятаха, че Жизел и Ирина просто са заети с работата си. Моделките на "Виктория Сикрет" живеят и на различни локации. Докато Ирина предпочита Ню Йорк, Жизел прекарва времето си в слънчева Калифорния и често може да бъде видяна из Лос Анджелис.

Преди дни обаче стана ясно, че Ирина е новата изгора на Том Брейди. Двамата бяха засечени в колата му след бурна нощ в дома му, докато той нежно я галеше по лицето, преди да я остави пред хотел в Лос Анджелис.

Брейди, който през декември официално се разведе с Жизел Бюндхен, още преди седмици беше свързван с Ирина. Двамата бяха видени на милиардерска сватба в Ню Йорк, но бившата звезда от НФЛ заяви, че са само приятели. Присъстващи обаче твърдяха, че цяла вечер Ирина се хвърляла върху футболиста, а той се опитвал да я отблъсне. Говорителите и на двамата отрекоха този слух, обявявайки, че е "злонамерена глупост". Съдейки по видяното, Ирина не само, че не е "незаинтересована" от връзка с Брейди, но и изглежда го обожава...