Автор на писмото е възрастна дама от Добрич

Половинката на Чочо – Даниела получи изключително трогателно писмо.

Автор на писмото е Валерия Урсова от Добрич, която споделя, че е останала много развълнувана от публикация в медиите, че бащата на актьора Чочо Попйорданов възнамерява да издаде книга, озаглавена „Писма до сина ми“. Книгата ще бъде посветена на навършването на една година от нелепата кончина на Чочо.

Валерия Урсова пише, че с нелепата смърт на Чочо, страната ни е изгубила един талантлив, свят и обичан артист. Според нея, книгата, която подготвя да издаде Иван Попйорданов ще остави един много хубав спомен за бъдещите поколения, както и за всички онези, които са познавали Чочо от сцената и екрана.

[caption id="attachment_407258" align="alignright" width="300"]Писмото до половинката на Чочо е изпратено от възрастна дама от Добрич Писмото до половинката на Чочо е изпратено от възрастна дама от Добрич[/caption]

Добричлийката разкрива, че идеята да напише писмо до Даниела се родила още в момента, в който разбрала, че въпреки сполетялата я трагедия, приятелката на Чочо ще приеме малката Катерина, която двамата бяха решили да осиновят и отгледат като собствена рожба.

Трогателното писмо започва с думите „Мила Даниела”. В него Валерия посочва, че малкото и обичливо момиченце, което е осиновила, ще озари живота й. Тя подчертава, че със сигурност има сила, която ще закрила половинката на Чочо по пътя й занапред, който ще я отведе към нещо по-добро. Урсова набляга на това, че по всяка вероятност ще се появят хора, които ще се опитат да я разколебаят, но тя в никакъв случай не трябва да се поддава на тези външни влияния. Дори ако някой ден малкото момиченце се сдобие с друг татко, половинката на Чочо не трябва да губи кураж, а да продължи да вярва в хубавите неща от живота.

В следващите редове авторката на писмото представя себе си като 75-годишна жена, която освен майка е имала щастието да стане и баба. Тя посочва, че през дългия си живот се е убедила, че нито една извършена добрина не е навредила на хората, които носят широки сърца и приканва Даниела да продължи да бъде една от тях. В заключение Валерия пише, че някой ден половинката на Чочо ще разбере истинността на това писмо, пише pik.bg.