Продуцентът с бебешка физиономия Владислав Славов обичал да „пощипва“ от хонорарите на изпълнителите си

Номерът обаче не минал за фолклорната певица Поли Паскова. Тя вече не иска и да чуе за Владислав Савов като продуцент и организатор на участия. В последно време не само тя, но и много други изпълнители са пропищели от своеволията и измамите на т.нар. продуцент с амбиции и за изпълнител.  Импресариото с бебешка физиономия и нелепо присадена коса опитал да похлъзне не само Паскова, но и още куп изпълнители, взели участие в общинска проява.

Продуцентът твърдял, че общината намалила парите за мероприятието и така той трябвало да отреже от хонорара на изпълнителите. Поли Паскова обаче се усъмнила в думите му и се обадила в необходимия отдел на общината, откъдето я уверили, че парите са преведени навреме и в предварително уговорения размер. Така черна кръв нахлула в главата на певицата и тя обвинила публично импресарието Славов в измама. Той от своя страна я нарекъл лъжкина и така се стигнало до саморазправата. Очевидци разказват, че изпълнителката отвъртяла звучен шамар на продуцента, чийто звук отекнал като плясък на шаран в езеро.

Поли Паскова забила звучна плесница на продуцента Владислав Славов
Поли Паскова е бивша баскетболистка и удря силно

Припомняме, че Поли Паскова е бивша баскетболистка и все още има силата да забива здраво в коша, да не говорим за мощността на плесницата й, която със сигурност е предизвикала видение на Славов, което народът нарича „виждане на звезди посред бял ден“.

Източник: „Уикенд“