Цяло Куртово Конаре ще изпрати Цветомир Никитов в последния му път

Днес ще бъде погребан Цветомир Никитов.

24-годишният младеж е единственият наследник на богатата пловдивска фамилия Никитови. Семейството му се занимава с търговия с колбаси и месо и държи склад за хранителни продукти на „Брезовско шосе”. В Града под тепетата Цветомир Никитов е известен с прякора си Цецо Мустанга. Младият мъж сложи край на живота си, след като полетя от терасата на семейното жилище, което се намира на петия етаж.

[caption id="attachment_438082" align="alignright" width="300"]Цяло Куртово Конаре ще изпрати Цветомир Никитов в последния му път Цяло Куртово Конаре ще изпрати Цветомир Никитов в последния му път[/caption]

Трагедията се разиграла около полунощ в неделя срещу понеделник. Съсед на Цветомир Никитов разказва пред TrafficNews.bg, че е видял как младежът прекрачва парапета на терасата. Съседът го попитал какво прави, след което веднага хукнал към входната врата на апартамента на Никитови, за да звъни. В същия момент обаче чул шум от чупене на клони на дърво пред блокаи станало ясно, че Цветомир Никитов се е хвърлил от балкона.

Според запознати със случая, все още е твърде рано да се коментира причината за крайното решение на младия мъж. Цветомир Никитов бе един от младите хора, чийто живот е мечта за много негови връстници. Освен, че бе млад, симпатичен и интелигентен, той е разполагал и със сериозни финансови средства, коментират съседи. Тези факти са го превърнали и в най-желаните кавалери в нощните клубове на града, при все че неговите приятели твърдят, че имал сериозна връзка. Хората, които познавали Цветомир Никитов го определят като усмихнат човек.

Прякорът на високия брюнет дошъл от факта, че преди време бил собственик на лъскав „Мустанг”. До преди няколко месеца младият мъж имал връзка с дъщерята на бивш футболист. След като двойката се разделила, променили статусите си в социалната мрежа на „необвързан”, пише pik.bg. Цялото село Куртово Конаре ще отиде да изпрати Цветомир в последния му път. Той ще бъде погребан до дядо си, който се споминал преди година.

Цветомир Никитов често посещавал баба си в Куртово Конаре. Местните разказват, че никога не е парадирал със завидното финансово състояние на семейството си, пише vsekiden.com.