Богдан Томов е познат на многобройната публика с изявите си като водещ и шоумен, а за децата изпълнява с любов безброй песни. Визитната му песен е „Фото, моля“.

 

Споделя, че на 67-ия си рожден ден си е пожелал много здраве, след като претърпял сериозни здравословни проблеми. Щастлив е, че лека-полека излиза от трудната ситуация и вече има хъс за нова работа, песни, концерти и всевъзможни ангажименти.

 

Вече шести месец се възстановява след операция заради сериозен неврологичен проблем, но не се предава и продължава да си действа по задачки като междувременно ходи и на рехабилитация.

Певецът Богдан Томов: Две години се борих със сериозен здравословен проблем и се старах да не личи

Заради творческо пренатоварване, тази година отбелязал рождения си ден само в компанията на семейството. Дъщеря им, която живее в Берлин се прибрала за няколко дни. Благодарен е на двете със съпругата му, че през двете години, в които преминал през деветте кръга на ада заради неврологичното усложнение, те били неотлъчно до него. Признава, че останал изумен от грижовността им, дал си сметка, че силата на любовта не е намаляла през годините, нито пък се е меркантилизирала.                                                                  

 

Старостта не го притеснява, защото е от хората, които винаги са се поддържали във форма. Нахъсан е и е готов да посрещне всички физически натоварвания. Вече мисли за турнето през идното лято, което прави с Националното сдружение на общините в България от 24 години насам, но миналата година го пропуснал.

 

Мечтае за по-голямо пространство за българската музика в ефир. Не е против чуждата, но иска да се даде шанс и на нашата.

Източник: Уикенд