Фолкзвездата Преслава не е присъствала на погребението на голямата си любов Георги Станоев – Бирмата не поради коравосърдечност, а заради забрана, наложена от мъжа й Павел Витанов. Малката Бирма почина изненадващо преди седмица след тежко и продължително боледуване само на 32-годишна възраст.

 

Още при вестта за кончината на Малката Бирма мнозина констатираха, че нито Преслава, нито Алисия, които му бяха гаджета през годините, не са изказали публично съболезнованията си. И докато връзката на Малката Бирма с Алисия бе мимолетна, то мнозина негови приятели са гневни от мълчанието на Преслава, тъй като тяхната любовна история бе бурна и изпълнена със страст и скандали. Неведнъж едрогърдата добричлийка е признавала, че Георги е голямата любов в живота й.

Близки приятели на погребания миналата сряда в Софийски гробища Георги Станоев разкриха, че Преслава все пак се е обадила на майката на Малката Бирма – Лидия, за да изрази съболезнованията си. Преслава обаче признала, че няма как да присъства на погребението, тъй като щяла да си има огромни проблеми с мъжа си Павел. „Той ме ревнува от всички мъже в живота ми, но най-много от Жоро...Изрично ми забрани да присъствам на погребението му“, обяснила Преслава на съсипаната от мъка Лидия Станоева.

 

Преслава се залюби с врачанския сенчест бизнесмен Павел Витанов през 2017 г., след като изкара повече от 3 г. като гадже на Малката Бирма. Докато траеше връзката им, двамата често се събираха и разделяха с бурни панаири.

 

Откакто е омъжена за Павел и му роди дете, Преслава почти не излиза сама от дома си, дори и за кафе с приятелки. Във фолк средите открай време се мълви, че Павел бясно ревнува Преслава и че дори е инсталирал специално приложение в мобилния й телефон, за да чете и той всичките съобщения, които тя получава. Павел придружава фолкзвездата и на участията й, като в началото на връзката им често пребиваше нейни фенове по дискотеките от ревност. И до ден днешен Павел на Преслава ходи въоръжен с пистолет и с нож на нейните живи участия по дискотеките.

Източник: Уикенд

Павел забрани на Преслава да отиде на погребението на Бирмата