Първата съпруга на Соломон Паси направи разкрития, които несъмнено ще ви накарат да настръхнете.

 

За никого не е тайна, че Паси, съвместно с Росен Плевнелиев водят преговорите за съставяне на правителство. Към днешна дата той се радва на семейна хармония, но в миналото нещата далеч не били толкоз розови.

 

Един от най-скандалните любовни триъгълници в политиката, който се помни и до днес бе именно между Соломон Паси, първата му жена Бинка Пеева и настоящата му – Гергана Паси.

Към днешна дата Бинка твърди, че отдавна е простила предателството на бившия си съпруг, който я зарязал, за да се ожени за Гергана Грънчарова.

 

Тя била толкова съсипана, че била готова дори да сложи край на живота си от любов. Често пъти я навестявали мисли за самоубийство. Определя обаче себе си като суициден тип и жизнен човек и посочва, че не би могла да причини такова нещо на децата си. Вместо това, тя излива чувствата си в няколко сърцераздирателни книги.

 

Бинка и Соломон Паси имат един общ син – Исак. За него бившият външен министър се грижи и до ден днешен. Преди две години той стана официално член на БСП, въпреки десните убеждения на родителя си.

Източник: retro.bg

Първата съпруга на Соломон Паси скандализира с разкритията си