Вихра пробвала всячески да си върне бившия си съпруг – продуцента Иван Христов

Бившата съпруга на тв продуцента Иван Христов – Вихра Петрова, е сред най-редовните посетителки на популярна столична ясновидка. Брюнетката ползвала услугите на врачката от доста години. Гадателката се намира в покрайнините на София. Освен точни предсказания за бъдещето, врачката била веща и в света на магиите.

Отчаяната съпруга Вихра опитала да си върне Иван Христов с магия

Вихра научила за ясновидката от приятелки и била много доволна от уменията й, като дори се пробвала да върне бившия си мъж Иван Христов с магия, но без успех, поне до момента...

„Иван никога няма да се върне при нея, но надеждата умира последна. Вихра дава луди пари за амулети и билки за привличане на любовта, като дори беше поръчала магия, с която да развали връзката на бившия си мъж с Ирина Тенчева“ – издават от обкръжението на брюнетката. Бившата „отчаяна съпруга“ с лекота давала по минимум 150 лв, които врачката взимала за сеанс.

Напук на зложеталетите обаче Иван и Ирина си живеят чудесно. Дъщерята на Иван от Вихра – Ава живее при майка си. Ирина има две деца от предишния си брак. Двамата с Иван се радват и на общ наследник – Самуил, който се появи на бял свят преди 7 години.

Източник: вестник „Уикенд“