Телцето на тригодишната Жана е било завлечено от потопа в Аспарухово на метри от срутената му къща

Още едно детенце е станало жертва на потопа в Аспарухово. Преди няколко часа е било открито телцето на Жана, момиченце на три годинки. Тялото на детето е било завлечено от потопа надолу по улица Горна студена - мястото, което даде най-много жертви. Тъжната новина беше съобщена от главен инспектор Николай Калчев, шеф на полицията в Морската ни столица.

[caption id="attachment_413990" align="alignright" width="300"]Откриха още една жертва на потопа в Аспарухово Откриха още една жертва на потопа в Аспарухово[/caption]

Безжизненото тяло на детето е било открито на няколко метра от срутената къща, в която смъртта си намериха още пети души. В същото време продължава издирването на шестгодишния Марин. Детето е в неизвестност от пет дена, след като изчезна в нощта на потопа в Аспарухово. Екипите, които разчистват мястото на трагедията, вече са скептични, че малчуганът може да бъде открит жив.

Майка му Добринка вчера припадна от изтощение и стрес, а екипите се опитват поне да открият тялото на детето й, за да може да го погребе. Новата жертва - малката Жана, пък е сестричка на погребания вчера Али, на 13 години. Майката на двете деца също загина в природната стихия, предават от "24 часа".