Не комбинирайте алкохола с никакви лекарства, ако ви е мил живота, а ако искате да живеете по-дълго - откажете алкохолаалкохол

Антибиотична терапия се провежда веднъж в годината поне и всеки средностатистически гражданин на нашата страна знае колко отговорно трябва да се отнася към приема на антибиотици. Лечението с тези лекарства е предписано в много случаи за бактериални и някои гъбични инфекции. В този случай, всеки лекар ще каже ясно: не прекъсвайте процеса, в противен случай заболяването може да се върне! Продължителността на дадена антибиотична терапия зависи от тежестта на заболяването и е в обхвата от 3 дни, един месец, понякога два! Затова, ако по една или друга причина празнувате и се налага да вдигнете наздравица, но освен това се лекувате с антибиотици или други лекарства - откажете учтиво и не пийте никакъв алкохол. За ваше добро е! Интоксикацията след употреба на алкохол и антибиотици идва със следните симптоми:

  • силно главоболие; гадене и позиви за повръщане; ускоряване на сърдечния ритъм; зачервяване на областта на лицето, шията и гърдите, "блясък" в кожата; интермитентно тежко дишане; спазми на крайниците.

При високи дози алкохол приема на антибиотици може окаже фатален! Посочените по-горе симптоми са достатъчно сериозни и в повечето случаи човек започва да изпитва внезапен страх да не загуби живота си, което също може да е фатално, затова - не комбинирайте алкохола с антибиотици.  

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл [email protected]