Фамилия Тоника отново потъна в скръб

Нова трагедия сполетя един от членовете на Фамилия Тоника.

По-малко от година след като Фамилия Тоника изгуби Гого, певците от групата са разтърсени от поредния смъртен случай. Самоубил се е синът на Асен Масларски, който след развода със съпругата си живее с Милица Божинова. Асен Масларски бил далеч от сина си, когато се е случила трагедията.

[caption id="attachment_420656" align="alignright" width="300"]Фамилия „Тоника” отново потъна в скръб Фамилия Тоника отново потъна в скръб[/caption]

При все, че трагедията се е разиграла преди няколко месеца (през април), Асен Масларски от Фамилия Тоника едва сега събра смелост да сподели мъката си в социалната мрежа Фейсбук, отбелязва „Телеграф”. Асен Масларски написа на стената си: „Защо-о-о-о-о Господи!” и „Знам, че един ден пак ще те прегърна”. Разтърсващият пост събра десетки съболезнования за кратко време. Според информацията, Георги Масларски е сложил край на живота си, скачайки от апартамента, който се намира в квартал „Борово” в София. Жилището, в което Георги живеел заедно с брат си Борис се намира на шестия етаж.

Синът на Асен Масларски от Фамилия Тоника е погребан на 26 април в Шумен – градът, в който е израснал. Очевидци разказват, че братът на Георги – Борис, припаднал по време на траурната церемония и се наложило да бъде извикан екип на Спешна помощ. Близки на семейството коментират, че Георги Масларски е повторил съдбата на брата на майка му Снежана, който също се самоубил преди време. Запознати разкриват, че това не е първият опит за самоубийство на Георги Масларски. Преди една година той скочил от първия етаж на лечебното заведение в Шумен и паднал върху покрива на една от линейките, паркирани пред Спешното отделение. Тогава синът на Асен Масларски от Фамилия Тоника е бил под въздействието на наркотични вещества. Той бил приет в лечебното заведение с пукнат прешлен на гръбнака след като предходния ден скочил от Мадарските скали, пише pik.bg.

Макар и след няколко неуспешни опита, Георги Масларски все пак успял да постигне целта си.