Никола Гюзелев е напълно обездвижен след лошо падане в дома си преди два месеца

Никола Гюзелев се намира в хоспис със счупен таз. Световноизвестният оперен бас е паднал лошо в дома си преди два месеца и от тогава е напълно обездвижен, научиха от БЛИЦ.

[caption id="attachment_405199" align="alignright" width="210"]Никола Гюзелев е в хоспис Никола Гюзелев е в хоспис[/caption]

Синът на Никола Гюзелев - Ясен, разкри пред вестник "24 часа", че баща му действително е пострадал лошо и се възстановява с рехабилитация. Ясен призна, че баща му се бори и с други болести, които са се отключили с възрастта му. Край него обаче са всичките му близки - самият Ясен, другият му син Чавдар, а също и дъщеря му Адриана, които да му вдъхват кураж и подкрепа.

Любопитното е, че съпругата на Никола Гюзелев - актрисата и продуцентката Ана-Мария отрече думите на сина му, заявявайки, че певецът не е в хоспис. Ана-Мария обаче отказа да обясни дали при това положение Никола Гюзелев е в дома им в Италия или не.

Това е вторият път, в който съпругата на оперната легенда отказва информация за него. Още през 2012 тя се разгневи на родни журналисти, които се опитаха да разберат повече за здравословното състояние на Никола Гюзелев.