Тези дни Ники Кънчев имаше щастлив повод да почерпи – рождения ден на дъщеричката му Мари София, която навърши 14 години.
 
По този повод известният тв водещ написа в профила си в социалната мрежа: „Слънцето на тати стана на 14! Обичайте живота, хора!“.

Ники Кънчев обаче не скри, че този ден му носи освен щастие и огромна болка, тъй като, както знаете преди години той изгуби едната от близначките. Бебчетата се появиха преждевременно на бял свят и за съжаление едно от тях не можа да се пребори за живота си.

Именно заради сполетялата го трагедия, Кънчев дълго време криеше дъщеря си избягваше да се появява с нея в публичното пространство. И до ден днешен се старае да я държи далеч от любопитството на фенове и медии.
Тийнейджърката вече говори няколко чужди езика и е пълна отличничка. Несъмнено е гордостта на семейството си. 

Ники Кънчев споделя живота си със своята любима Даниела вече 25 години. Двамата се влюбиха още през далечната 1997 г. и до ден днешен живеят заедно, макар и без официален брак. Дани споделяла пред приятелки, че все още мечтае да се види в булчинска рокля, но Кънчев е категоричен, че не им е нужна сватба. 

По-късно след няколко аборта, Даниела забременява с близначките посредством репродуктивната медицина. Кънчев пази бременността й в тайна. 
Мари София и Криста се появяват на бял свят през 2008 г., но за съжаление сърчицето на Криста не издържа и тя издъхва шест месеца по-късно.

Заради личната трагедия, Ники Кънчев подхваща редица благотворителни дейности за набиране на средства за закупуване на кувьози за лечебните заведения в страната. 
Покрай поредицата кофти случки, той се сдоби с „диабет“ и сега му се налага да спазва строга диета, но не се оплаква.
Източник: Уикенд 
 

Ники Кънчев честити рождения ден на дъщеричката си, но сърцето му се къса от мъка

Ники Кънчев честити рождения ден на дъщеричката си, но сърцето му се къса от мъка - Снимка 2