Просто неузнаваема! Цеца Величкович събра погледите на сватбата на сина на Шабан Шаулич. Съпругата на покойния Аркан се появи с рокля в стил "Мерилин Монро" от сатен и изцяло нова визия.

Цеца заложи на очна линия, червено червило и ефектен грим. Певицата, която доскоро събираше погледите с пухкави устни и пищно деколте, напълно е загърбила скандалния имидж. Вместо това изглеждаше като холивудска звезда от 60-те, а според някои поразително е напомняла на покойната принцеса на Монако Грейс Кели.

Съпругата на Желко Ражнатович, за която последно се говореше, че има 20 години по-младо гадже, се появи в компанията на дъщеря си Анастасия Ражнатович. Двете бяха специални гости на сватбата на сина на Шабан Шаулич — Михайло. 

Венчавката беше определена за събитието на сезона и получи широк отзвук в съседна Сърбия. Цеца обаче направо разби всички с изцяло променената си визия.

Певицата явно е сменила не само мъжа, но и визията и изглеждаше наистина ослепителна. До нея дъщеря й Анастасия също изненада с промяна във външния си вид - певицата се раздели с тъмните си коси и се изруси, а освен това заложи на сатенен младежки костюм. 

Величкович, която неотдавна стана и баба на внуче, продължава да младее и да изглежда в убийствена форма. Явно раждането на внучето не само не я е накарало да се чувства стара, но и още по-жизнена, дори отпреди.