Седем години брак, перфектни семейни отношения, блестяща двойка на червения килим и далеч не толкова идеален развод. Джо Манганиело и София Вергара се разделиха, но не могат да се разберат за нищо. Най-вече за кучето.

Двойката е собственик на 10-годишната Бабълс, която София поискала да осиновят, но която Джо обожава. И докато финансовите въпроси са оставили на адвокатите си, то попечителството върху кучето се оказа сериозен проблем. "Тя трябваше да бъде моя, но се оказа, че обожава Джо. Той също се привърза към нея и двамата са неразделни. Гледа я все едно ни е дъщеря", разкрива актрисата в едно от своите интервюта.

Преди дни София дори организира рожден ден на Бабълс. И на снимките в Инстаграм написа "Честит 10 рожден ден, Бабълс! Колкото и пъти да ме ухапеш, пак ще те обичам. Завинаги".

Звездата и Джо Манганиело се ожениха на романтична церемония преди седем години, като актрисата сама организира сватбата си. София дори прави опити да роди дете, но проблемите с възрастта не й позволиха отново да стане майка. Вергара има един син — Ник, роден от нейна връзка, през 20-те й години. Доскоро звездата твърдеше, че има перфектното семейство, но явно това се е променило.