Капризите и претенциите на голяма част от украинските бежанци минаха границата!

Над 330 са бежанците, които последно се качиха на влак от Варна, за да бъдат разпръснати из хотелски комплекси в страната. Помним, че преди това те бяха закарани в бежанския ни лагер в Елхово, който бе направен преди около три години. В него бяха настанявани сирийски и други бежанци, но на украинските той не се понрави.

Нещо повече - пристигнали на мястото, болшинството нададоха вой до небесата и отсякоха, че не искат да живеят в затвор. Други оприличаха мястото на коптор за животни, трети едва не се разреваха, защото, видите ли, имали друг стандарт на живот в родината си. Общото между всички недоволници е това, че май забравиха, че не са си у дома и най-вече - бежанци са!

За късмет и сред тях обаче се намериха нормални хора, като една украинка, която им скочи директно: "Хайде да се стегнете, а?! Това не ви харесвало, онова било лошо. Стига капризи, защото сме бежанци, не го забравяйте! Да не сте дошли на курорт тук?! Който е на курорт, вади парите и си плаща за всичко, което иска", скастри ги напълно на място украинката.

Все повече българи вече протестират срещу наглостта на хората от Украйна, които си гледат кефа, извозват ги от море на планина и ги настаняват по най-добрите ни курорти. Нещо, което за българите никога не се е правило. Ами... хайде холан!