Бившият любовник на Ирина Шейк е смятан за най-примерен баща в Холивуд. Актьорът прекарва много време с момичето, което след раздялата на родителите си остана да живее с майка си. Тази седмица звездата от подиума отиде в Сеул за нови снимки. А Брадли бе засечен от папараците на разходка с дъщеря си.

Леа носеше цветна визия с бели шорти и лилави кецове. Самият артист избра бяла тениска и черни дънки, като завърши визията със спортна бейзболна шапка. Детето беше уморено от ходене и грижовният й баща с радост я взе на ръце.

Момичето трогателно прегърна баща си с ръце и се вкопчи в него с нежност. Брадли внимателно и носеше Леа, която бе пораснала забележимо и доста няедряла. Купър се държеше спокойно, въпреки факта, че очевидно му беше трудно да носи дъщеря си.

. Интернет започна да обсъжда новите семейни снимки. „Той е най-добрият татко!“, „Брадли  се отнася с Леа като с принцеса, може ли друга жена твърдо да заеме място в сърцето му?“, „Какъв сладък татко, нека най-накрая да подобри личния си живот“, „Ирина има голям късмет раждайки дъщеря от такъв мъж!" - пишат блогърите.

Брадли Купър има връзка с модела Джиджи Хадид. Наскоро Ирина Шейк за първи път позволи на актьора да заведе дъщеря им на почивка с новата си любима. Но под зорките очи на баба си Глория Кампано- майка на Купър. Която правеше компания  на влюбените и бе неотлъчно до тях.

Източник: Космо.ру