Най-големият кошмар на тв водещата Мариана Векилска се сбъдна.

 

Запознати от близкото й обкръжение издават, че напоследък финансовото й състояние е много окаяно и дори й се е наложила да започне работа на трето място, за да може да си посреща разходите.

 

За никого не е тайна, че от няколко години насам, Мариана Векилска живее сама, след като се разведе със Симо. Изглежда й става все по-трудно да се справя с разходите си.

Тя не само води предаването „България в 60 минути“ всеки делничен ден по БНТ, а и е йога инструктор – води класове няколко пъти седмично. Студиото й се намира в близост до БНТ.

 

Отскоро започна да води и лекции по публична реч и поведение срещу определен хонорар. Тях води в академията „Живей елегантно“, собственост на бившата президентша Антонина Стоянова и певицата Богдана Карадочева.

 

За да набере повече участници, Мариана е принудена да рекламира шумно семинарите си в социалните мрежи, но изглежда нещата не вървят по мед и масло.

Запознати издават, че таксата за 4-часовата лекция е 150 лв. на човек, но не Векилска прибира всички тези пари, а ги дели със Стоянова и Карадочева.

 

Йога курсовете са далеч по-евтини – един астрономичен час е на цена 15 лева на човек.

Източник: retro.bg

Най-големият кошмар на Мариана Векилска се сбъдна