12-годишната щерка на Константин Александров и Пепа Секса викала баща си след погребението му

Смъртта на Константин Александров хвърли в шок дъщеря му от връзката му с чалгаджийката Пепа Секса. 12-годишното момиче буквално било изпаднало в ступор от новината за кончината на татко си и не спирало да плаче по цели дни и нощи. Това разкри майката на детето в интервю за вестник "Шоу".

[caption id="attachment_413390" align="alignright" width="300"]Константин Александров Константин Александров[/caption]

Наложила се дори спешната намеса на лекар, който да бие успокояваща инжекция на момиченцето. Детето не спряло да вика баща си след погребението и дори му написало писмо. Припомняме ви, че Константин Ангелов загина след нелеп инцидент в турския курорт Анталия в сряда. Бизнесменът падна от кея в морето, докато обяснявал на съпругата си Цвети и двете им деца - Митко и Вили, за местните забележителности.

В един момент обаче 43-годишният мъж се подхлъзнал и паднал, в следствие на което чупи черепа и гръбначния си стълб. Константин Ангелов изпадна в кома, в която беше три дена и от която, в крайна сметка, не успя да излезе. Цялата трагедия се случила пред очите на близките на собственика на Night Flight, припомнят от БЛИЦ.