Ръсел Кроу, най-известен с ролята си на Максимус във филма "Гладиатор", остаря забележимо. На последните снимки 60-годишният актьор се появява със сива брада и забележими бръчки по лицето.

Кроу обаче не се отказва в любовните афери: той обяви годежа си с 30-годишната австралийска актриса и певица Бритни Терио. Припомняме, че преди Кроу беше женен за Даниел Спенсър. Ръсел Кроу премина през тежък развод със съпругата си Даниел след девет години брак, от който двамата имаха две деца. Разводът силно засегна актьора - той сподели в коментари с пресата, че е изгорил любовта от сърцето си и в продължение на 8 години не е срещал жена, за която иска да се ожени.

Финансовата страна на раздялата с бившата му съпруга струва на Кроу 25 милиона долара. Причините за развода са две. Според първата версия се предполага, че причината за раздялата им е афера на Спенсър с нейния партньор в австралийската версия на Dancing with the Stars. Вторият вариант е банален; инсайдери често наричат ​​работния график на Кроу твърде натоварен, поради което той отделя малко време на семейството си.

Но в крайна сметка именно на снимачната площадка Ръсел срещна новата си любима. Те се срещнаха за първи път на снимачната площадка на филма "Pokerface", където Бритни играе една от ролите. А сега ги снимаха на разходка и ето как изглежда двойката.

Какво знае пресата за новаа страст на актьора? Терио започва кариерата си през 2011 г. с участието си в австралийския телевизионен сериал Neighbors. Следващата й роля е в екшън филма „Градът на пороците“, а работата й след това е съдбовният „Pokerface“. Освен с актьорство Бритни се занимава и с музика. Има издадени няколко сингъла и работи по дебютния си албум.

Въпреки значителната разлика във възрастта, двойката изглежда щастлива заедно. Бритни често публикува снимки заедно с Кроу в социалните си мрежи. Те не се срамуват да показват чувствата си публично, да посещават заедно награди и представления, радостно да се прегръщат и целуват. Въпреки че някои критикуват избора на Кроу, актьорът, който лесно се шегува с годините и външния си вид, изглежда доволен от личния си живот.

Източник: wday.ru