Меган Маркъл продължава с провокациите, търсейки слава на гърба на кралското семейство.

В ново видео, което е свързано с пускането на документалната поредица за живота й с Хари, херцогинята на Съсекс буквално срина кралските си роднини. Тя твърди, че те умишлено са я атакували, за да подкопаят симпатиите на обществото, спрямо нея. И са искали да я унищожат.


"След сватбата започнаха да се появяват истории, които не отговаряха на истината за живота ни. Истината има друго лице и не него видяха хората навън", твърди Меган в скандалната поредица. Тя директно намекна, че Кейт и Уилям са се почувствали застрашени от нейната популярност, затова са се постарали да я злепоставят пред хората. И са я представяли като алчна, меркантилна и високомерна използвачка, която само използва Хари и се опитва да се издигне в обществото".

 

Ударът е подбран изключително умело - почти три месеца след смъртта на кралицата и по време на първото официално пътуване на Кейт и Уилям в САЩ, откакто Чарлз стана крал. Освен това самата Меган показа във видеото ексклузивни кадри от дома си, докато е бременна, а и от интимни моменти от семейния й живот с Хари.


Откровенията на Меган, които явно търсят припокриване с антирасистиките настроения, завладели Америка в последните месеци, обаче не спечелиха особено симпатиите на британците. Обществото, което не счита за приемливо публичното разкриване на личния живот на хората, остро порица действията на херцогинята. Вече има подписки за отнемането на титлите на Меган и Хари. А оплакванията на двойката, че никой не ги е защитил от атаките на фотографите и медиите, предизвикват повече раздразнение, отколкото симпатия.

 

За кралското семейство обаче това е жесток удар по монархията. И е много вероятно да се случи немислимото и крал Чарлз да отлъчи завинаги втория си син от короната, негласно потвърждавайки всички слухове през годините. А именно, че Хари не е негов потомък и никога не е бил.