Невиждан скандал тресе Британия, а короната е на ръба на епична драма. Меган и Хари предизвикаха невероятна драма, избирайки да публикуват трейлър на документалната поредица за живота им, точно когато Кейт и Уилям са на официално посещение в САЩ.

Интернет платформата за видеострийминг "Нетфликс" избра да пусне трейлъра към филма на кралската двойка точно в деня, когато Кейт и Уилям стартираха турнето си в САЩ. На кадрите се виждат принцът и принцесата на Уелс, които са с каменни лица, а Меган плаче, скрита зад стените на дома си. Във видеото се виждат още снимки на нея и Хари, който казва, че "Истината зад стените на дома е умело скрита" и че "Нищо не е такова, каквото изглежда отстрани".

Двойката даде да се разбере, че ще направи наистина разтърсващи открития за кралското семейство, което доста напрегна Кейт и Уилям. Двойката е на турне във връзка с връчването на награда за борба с измененията в климата. Вместо това обаче са въвлечени в поредната драма на Съсекс, които се чудят, как да осребрят популярността си за тяхна сметка.

Катрин Кенеди, посланик на САЩ в Австралия, вече посрещна кралската двойка и ги приветства доста топло. Предстои официалната им част, а вероятно ще има и среща с президента Байдън, въпреки че засега такава не е обявена. От двореца вече изразиха недоволство, че херцозите на Съсекс злоупотребяват със семейните връзки и злепоставят принцовете на Уелс, но крал Чарлз тепърва ще се намесва...