Няма никакви съмнения, че настоящата година ще остане в битието на Слави Трифонов като една от най-тежките заради загубата на майка му – Здравка Трифонова. Шоуменът и настоящ политик е живото доказателство на твърдението, че нещастието никога не идва само – сякаш не му стигна, че партията му претърпя чутовен провал на местните избори, ами погреба и майка си.

 

Трагичната новина бе съобщена лично от Дългия, но по друг повод. В пост в социалните мрежи, посветен на преименуваната болница „Проф. д-р Александър Чирков“, Трифонов пише: „Но е по-добре да пиша, да ви информирам, да спазвам закона и моралния кодекс, с който са ме възпитали майка ми и баща ми. Лека им пръст!“.

 

Макар възрастната жена да е напуснала този свят преди 3 месеца, Слави си позволи едва сега да говори за личната трагедия. Той предупредил изрично екипа си, че не желае информацията за кончината й да се разпространява в публичното пространство. Шоуменът никога не е крил, че обожава майка си Здравка и сестра си Петя и баща си Тодор, който издъхна през 2017 г.

 

Майката на Слави Трифонов напусна този свят с огромно огорчение

Запознати издават, че Дългия изживял много тежко загубата на майка му, която си отишла внезапно от този свят. Той искал да даде време на себе си и близките си да преживеят скръбта извън шума на медийното пространство и да не се спекулира с причините за смъртта на мама Здравка.

 

Според последната информация в медиите, възрастната жена се бе изнесла от къщата си в плевенското село Тодорово и отишла да живее при дъщеря си в Плевен.

Родителите на лидера на ИТН се запознават на връщане от бригада. Мама Здравка винаги е страняла от медийния шум и отказваше интервюта. Тя дори не искаше да живее в София, обичаше спокойствието на селото.

 

Близки до семейството разкриват, че до последния си дъх, тя не одобрявала влизането на сина си в политиката и постоянно се притеснявала за него. Най-голямата й болка обаче била, че няма внучета от Слави. Много искала да го види семеен и с дете, макар и да не е сключил брак, но уви си отиде от този свят, без тази й мечта да се е сбъднала.

 

За сметка на това много се радвала на внука си Теодор, който е син на сестрата на Слави Трифонов – Петя. Мълвата носи, че именно той ще наследи империята на Дългия. Освен това племенникът му е чест гост в София и от снимките му в социалните мрежи ясно личи, че подражава всячески на вуйчо си. Не спира да демонстрира и баровски лайфстайл – пуши скъпи пури, пие марково уиски, облича се с маркови дрехи…

 

Преди време Теодор избухна в социалните мрежи с признанието, че животът му е провал. Младежът бе недоволен от това, че е обект на интерес от медиите, който се отразявал пагубно на личния му живот и затова предпочитал да е анонимен.

Източник: Уикенд