Наталия Миткова е майка на две деца. Има тежката диагноза рак на стомаха. Лекува се, но за да стигне лечението й до успешен край, нуждае се от помощ.

След като получава тежката прогноза, че ѝ остават само девет месеца живот, тя търси варианти за спасение в чужбина. Ипраща биопсия в САЩ. Оказва се, че нейният тумор носи три различни генома - на рак на белия дроб, простатата и матката.

 

Майка на две деца не може да ги прегърне, прогнозират, че й остават 9 месеца живот

Сега тя има нужда от 200 хиляди лева, за да завърши процедурите си в чужбина. “Имам за три месеца напред осигурени финансови средства с помощта на дарители. За съжаление сумата е твърде голяма”, обезкуражена е Наталия.


Преди пет месеца състоянието й се влошава. Чувства се изтощена, слаба. Заради терапиите в чужбина пропуска и първия рожден ден на дъщеря си.
“Ти се връщаш от терапия и не знаеш на кой свят си. Просто си призрак. Не можеш да бъдеш за себе си, не можеш да си поемеш детето си. Това най-много ме е боляло, че не мога да си посрещна децата”, разказа тя.

 

Майка на две деца не може да ги прегърне, прогнозират, че й остават 9 месеца живот - Снимка 2

Има обаче надежда. Лечението ѝ се отразява добре, има повече енергия, дори се е върнала на работа в Регионалната здравна инспекция.
“Върна ми се надеждата. Надеждата, че ще се излекувам. Върна ми се усмивката и пламъка в очите. И надеждата ми е голяма”, споделя майката.

Ако искате да помогнете, може да го направите по следния начин:
Банкова сметка:
Банка ДСК
IBAN: BG09STSA93000029470953
BIC: STSABGSF (в лева)
Наско Алексиев Митков/ Nasko Alexiev Mitkov (съпруг на Наталия)
Revolut: @nasko46d7
0876373936
PayPal: [email protected]
paypal.me/NMitkova79

Източник: plovdivmedia.bg