Блондинката Мария Игнатова отново се върна на екран, след като през миналата седмица бе оставила Ненчо Балабанов да води сам предаването „Звездите в нас“.

 

Обикновено не е от тези, които разкриват много за личния си живот, но по незнайни причини, този път тя реши да разкаже на зрителите за изпитанието, на което е била подложена през изминалите дни.

 

Вероятно вече сте наясно с факта, че през миналата седмица тя не се появи на екран заради ужасната зараза, която я бе тръшнала. Към днешна дата, Мария Игнатова се похвали, че вече е напълно здрава. Тя дори отбеляза, че е готова за нови подвизи.

 

Веднага след това побърза да похвали екранната си половинка, представяйки го като вече обвързан, но все още симпатичен – Ненчо Балабанов. Не пропусна разбира се да отбележи и факта, че колегата й е изтормозен, но запазен.

 

Ненчо Балабанов пък на свой ред веднага се съгласи с твърдението, че е изтормозен и се ожали, че е водил сам шоуто. Освен това допълни, че се радва, че вече няма да е сам.

Мария Игнатова веднага го посече, че е искал да блести без нея, но тъй като вече е здрава, права и доста по-ефирна (с цели два килограма), ще му се наложи да се примири с нея.

 

На репликата на Ненчо към Мария, че поне си е починала и това й се е отразило добре, тя отвърна видимо подразнена „де да беше почивка“.

Източник: zajenata.bg

Мария Игнатова проговори за болестта си: Минах през ада!