Мариан Бачев стана татко за втори път

Мариан Бачев се чувства на седмото небе от щастие.

Актьорът определено има причина да бъде толкоз щастлив, след като за втори път стана баща. Половинката на Мариан Бачев – актрисата Милена Видер, е родила момиченце. Бебчето носи името Косара. Информацията бе съобщена по-рано днес от актьора и тв водещ Александър Кадиев в предаването на bTV „Преди обед”.

[caption id="attachment_408875" align="alignright" width="300"]Мариан Бачев позира с бременната си съпруга Мариан Бачев позира с бременната си съпруга[/caption]

Актьорът Мариан Бачев съобщи в типичния си стил за щастливото събитие в живота си на стената си в социалната мрежа Фейсбук. Той написа, че преди броени часове се е състояла втората най-важна премиера в живота му – раждането на малката Косара. Тя се е появила на бял свят точно в 23.36 ч. на 12 май. Бачев продължава съобщението си с думите, че Косара е произведение на създателите на Александрина Бачева, която е и основен поръчител на събитието.

„Продуценти” на втората най-важна премиера в живота му, са той (Мариан Бачев) и половинката му – Милена Видер. Двамата „продуценти” на събитието с гордост представят Косара М. Бачева в чудото, наречено „живот”. Събитието се е състояло с любезното съдействие на специалистите от клиника „Св. Лазар”, в която Косара е проплакала. Щастливите родители изказват благодарността си и на д-р Тияна Николова. Мариан Бачев и Милена Видер изказват и най-сърдечните си благодарности към семейния им приятел д-р Георги Стаменов от клиника „Надежда”.

Щастливото събитие в семейството на актьорите се случи само ден, след като Мариан Бачев обяви, че е в очакване на втората си рожба. Двамата с половинката му до последно не искали да научат пола на бебето и очаквали с нетърпение да видят творението си. Мнозина от екипа на Слави пророкуваха, че Мариан ще стане женски татко за втори път и се оказаха прави. Първото момиченце на актьора – Александрина е на 7 годинки. На Бачев обаче се налага да изостави трите музи на живота му и да замине на турне със спектакъла "Апокалипсис, кога". Първото представлението е планирано за утре в Дупница, пише Блиц.