Случката се разиграла в дома на близък приятел на комика

Любо Нейков припадна в дома на свой приятел и се наложи спешно линейка да го свестява. Случката, която без малко да завърши фатално, се разиграла преди няколко дена, когато комикът бил на гости на близкия си приятел. Известният чревоугодник Любо не могъл да се сдържи и похапнал доволни количества от пържолите и туршията, които любезният домакин бил сложил на масата.

[caption id="attachment_263030" align="alignleft" width="300"]Любо Нейков припадна след преяждане Любо Нейков припадна след преяждане[/caption]

Освен това звездата полял вечерята с обилно количество домашна ракия, научиха от ПИК. Всичко това не се отразило никак добре на актьора, който открай време има проблеми с холестерола, кръвното и сърцето. В един момент Нейков просто изгубил съзнание пред ужасените домакини, които незабавно повикали екип на Спешна помощ.

Пристигналият на място лекарски екип направил обстоен преглед на звездата, от който установили, че причината за припадъка е рязкото вдигане на кръвното му, вследствие на мазната храна. Докторите му били инжекция за сваляне на кръвното, след която Любо се окопитил и дори започнал да се шегува със случката.