Напоследък името на фолк певицата Луна отново е актуално покрай избухналия скандал около даването й на съд заради придобитото по втория начин жилище на покойник, ощетявайки преките наследници. Скандалът бе назован „шуменски апартаментгейт“.

 

Тя обаче определя този скандал като нелепи твърдения и клевети. Подчертава, че е сериозен и ангажиран човек и не се занимава с глупости, но очевидно някои хора са решили да си правят реклама на неин гръб с евтин пиар. Категорично отказва да падне на нивото на онези, които се упражняват по неин адрес с идеята да изкарат някой лев.

Луна: Някакъв демонизъм е обхванал България

Категорично отказва да назове броя на имотите си, тъй като щяла да изпадне в ситуация, в която да започнат да я изнудват за пари. Подчертава обаче, че имотите й са прехвърлени на дъщеря й, която живее в Лондон. Отказва да поясни и колко деца има, дали и колко пъти се е омъжвала… За себе си е избрала хората да я свързват само със сценичния й образ, а не с данни от личния й живот.

 

Въпреки, че отказва да коментира наболелия въпрос около скандала с апартамента, не пропуска да отбележи, че е възмутена от мизерията в страната и политическото падение. Категорична е, че се злоупотребява на поразия и някакъв демонизъм е обхванал страната ни, хората вече не приличат на хора и нямат нормално поведение. Изумена е и от липсата на какъвто и да било контрол. Малките градчета загиват, а обитателите им няма какво да ядат в буквалния смисъл на думата. В този ред на мисли отбелязва, че празниците им едва ли ще бъдат весели. Категорична е, че нищо хубаво не ни предстои, докато демонизмът е на ход.

 

Щастлива е обаче от факта, че след президентските избори, в които беше кандидат, хората се обръщат към нея с „Госпожо президент“. И макар това да я радва, припомня, че без реална власт, не може да помогне на българския народ. Напомня, че е време Румен Радев да си ходи по живо, по здраво, като преди това не забравя да прехвърли по още няколко апартамента, че да не умрат от глад, защото са бедни певци на свободна практика.

 

Категорична е, че е време да си ходят всички тези управници, които само се фукат, а нищо не правят. Дори се вижда в симбиоза с Делян Пеевски – най-красивата жена и най-умният мъж в тандем за благото на народа. Твърди, че през годините е получавала покани от всички партии, но не е позволявала популярността й да бъде използвана злонамерено. Допълва, че би направила саможертва единствено за общото благо, обединение и добруване.

 

Твърди, че невежеството и незнанието в света, е големият дявол, заблуждаващ хората – „Докато си в зависимост от външните условия на живота, не си в истината; докато си в зависимост от знанието на хората, не си в областта на мъдростта; докато си в зависимост от живота на другите, животът не е в теб“, категорична е тя.

 

Определя себе си като най-прекрасното доказателство за това, че цифрите нямат стойност и значение. Подчертава, че енергията, наречена обич, която обменя с народа, й дава много. Според думите й мнозина дори я определяли като „човек без възраст“ и подчертава, че за да си такъв, трябва да живееш пълноценно, да вървиш по пътя си и да не си дребнав. Завършва с думите: „Животът е прекрасен, а Луна е оригинал!“.

Източник: Уикенд