Предварителните планове на Луиза Григорова за Коледните празници не се сбъднали. Навръх Бъдни вечер актрисата завършила в „Пирогов“, след като синът й Бран претърпял инцидент. За щастие малчуганът вече е добре.

Луиза Григорова без мъжа си на Бъдни вечер

Актрисата споделя: „Коледа! Винаги си я намисляме, очакваме и тя винаги ни изненадва. Е, поне се научих вече, че плановете са излишни, а очакванията – още по-малко. В края на деня знам само едно – каквато и да бъде Коледа, тя си е нашата и няма нищо по-важно от това да сме здрави, да има кой да ни обича и кого да обичаме. Друго не ми трябва и не искам. С две думи ще кажа, че се оказахме без съпруга ми Марто на празника, тъй като трябваше да отиде спешно на снимки. На Бъдни вечер в 22 ч. посетихме „Пирогов“ (пак останах страшно впечатлена от милото отношение на абсолютно всички). Сега си стоим вкъщи с много филми + сухари и бисквити, но аз съм благодарна и радостна, защото сърцето ми е пълно с любов“.

 

Тя призова всичките й фенове да ценят най-близките си хора. Въпреки неприятните моменти по Коледа, тя не губи надежда, че новата година ще започне добре за цялото й семейство.

Източник: Уикенд