Лора Крумова взе решение

Тв водещата Лора Крумова, която в момента е в майчинство, реши да напусне бТВ. Блондинката обеща на работодателите си, че ще се върне в ефир тази есен, когато синът й ще стане на годинка. В момента на стола на Лора Крумова стои Антон Хекимян. Предстои той да заеме мястото на Константин Караджов в сутрешния блок. След излизането на Генка Шикерова в майчинство нейното място ще бъде заето от Биляна Гавазова, а това на Константин Караджов от Антон Хекимян.

Въпреки, че шефовете на Лора Крумова вече са я помолили да се върне по-рано в ефир, тя категорично е отказала под предлог, че синът й е много малък и иска да посвети цялото си време на него.

Оказва се, че Лора Крумова е много активна и не се посветила единствено на сина си. В момента тя работи по нов проект заедно с бившата си колежка Галя Щърбева. Двете дами дори за заснели първия епизод на новата си продукция, замаскирайки я като проект в университета, в който двете изнасят лекции.

Лора Крумова отдавна мечтае да стане продуцент и в момента работи активно за реализирането на мечтата си.

[caption id="attachment_408683" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Лора Крумова напуска бТВ[/caption]

Според мълвата Лора Крумова и Галя Щърбева ще представят много скоро новия си проект в Нова тв. Изглежда Лора Крумова възнамерява да се върне в телевизията, където започна кариерата й, но не като тв водеща, а като продуцент, пише ПИК.