Водещата на предаването „На фокус“ по Нова тв – Лора Крумова хукна като опарена по лекари.

 

Това се случи, след като Лора едва успя да сдържи сълзите си и направо рухна в ефир заради загубата на една от колежките й. Прави впечатление, че в последно време тв водещата е изключително стриктна на тема профилактични прегледи. Тя дори проявява огромна доза педантизъм по отношение на ежегодните прегледи за рак на гърдата.

 

Неотдавна тя бе засечена на преглед при един от известните столични мамолози. Оказва се, че Крумова посещава кабинета му два пъти в годината, особено сега, когато вече е майка на две деца.

 

Лора Крумова до такава степен е обзета от страха да не стане жертва на рака на гърдата, че се е превърнала в истински хипохондрик. Разбира се реакцията й далеч не може да бъде определена като неоснователна. Едва ли тя е само заради кончината на колежката й Йовка Йовчева, която си отиде от този свят, покосена от коварното заболяване, която остави три деца сирачета.

 

Причината за честите посещения на Лора Крумова при мамолог е и фактът, че нейни близки също водят борба с рака на гърдата.

Източник: show.blitz.bg

Лора Крумова хукна по лекари. Какво е състоянието й?