Едва ли някой ще се усъмни в това, че Лора Караджова е закърмена с музика още от ранна детска възраст. Баща й – вокалистът на група „Сигнал“ – Йордан Караджов е идол на поколения българи, знаещи наизуст песните му. Лора тръгва смело по стъпките на своя родител и успява да изплува от сянката му и да се сдобие със собствена слава. Вече има записани 10 песни и съвсем скоро ще е напълно готова, за да издаде нов албум, на който обаче не е измислила име.

 

На рождения си ден, който отбеляза на 3 декември, Лора си пожела здраве и да има по-малко неща за чистене, тъй като с две малки деца й е трудно да поддържа дома си чист и подреден.

И тази година не прави изключение – отбелязала е повода с най-близките си приятелки, с които се познават още от детството и им е много приятно да излизат по женски.

Лора Караджова: Спрях да се притеснявам за неща, които не мога да променя

Не намира никакъв смисъл в подаръците. Според нея целта на празниците е да се събира с любими хора, да се весели, да създава спомени… За нея по-важно е присъствието и това, което ще сътворят като спомен, за да може да си разказват след време, докато вещите са преходни – човек им се радва известно време, след което ги забравя в някой шкаф.

 

Твърди, че отминаващата година е била нормална, без сътресения, а дните й минават като на всяка жена с две деца. Вълнува се от ваканциите на децата, обича морето, къмпинга, караваната... Не е привърженик на мечтите, тъй като във всяка една от тях има един нюанс на несбъдване. А нещата, които иска да й се случат, просто ги случва, не стои със скръстени ръце пред прозореца, вперила поглед в мечтите. Определя това занимание като доста тъжно и за самотни хора и допълва, че е човек на действията, който обаче винаги прави това, което й диктува сърцето.

 

Първите си пари заработила с пеене на 17-18-годишна възраст и с тях си купила сешоар, който още работи и го ползва. Твърди, че този сешоар й е като машина на времето и не би го заменила с нов, преди да я предаде. Всеки от дните й е изпълнен с прекрасни моменти – един от тях е сутрините, в които събужда децата си.

 

И до днес най-близките й хора остават семейството й и трите й верни приятелки – Вера, Славяна и Милена. Дава си сметка, че всеки път, в който е постъпвала глупаво или необмислено в живота, е плащала цената за това.

Вече не се притеснява от годините и е убедена, че каквото има да става, ще стане, а времето назад не може да се върне, така че е излишно да се притеснява за неща, които не може да промени.

 

Тя е от хората, които вярват в любовта на 100% и е категорична, че тя е тази, която държи хората заедно. Определя я като свещено чувство, но в същото време грижа, отговорност, разбиране и споделяне.

 

Споделя, че съпругът й настоява да имат още едно дете, но тя все още се замисля по въпроса. Смята, че е вълшебно човек да преживее родителството, но пък признава, че наистина е трудно.

Източник: Уикенд