Едно от знаковите лица и най-вече – един от знаковите гласове от ефира на „Хоризонт“ – Лъчезар Цветков, замълча внезапно.

 

Почитателите му никога повече няма да имат възможността да го слушат в ефир, а приятелите му няма да го видят никога повече. Той напусна внезапно и изненадващо за всички този свят на едва 45-годишна възраст.

 

Колегите му от Българското национално радио отбелязват, че са изгубили обичания си колега Лъчо. Той е посветил повече от 20 години от живота си на радиото. Бил е репортер, водещ на предавания, а през последните няколко месеца и водещ на рубриката Дела и документи, която възродил за ефира. Основната му цел била да напомня за делата на великите българи, за да не потънат те в забвение.

 

Колегите му разкриват, че Лъчезар Цветков имал огромни интереси към събитията от историята и културата. Освен това за него една от горещите и много интересни теми били и вечните ценности на страната ни.

 

На този етап все още не е посочена датата, нито пък мястото, на което близки и приятели ще могат да отдадат последна почит пред тленните му останки и да си вземат последно сбогом с него.

Поклон пред паметта му!

Източник: varna24.bg

 

Лъчезар Цветков издъхна внезапно