Червеният лидер Корнелия Нинова се сбогува с много сълзи със сина си.

 

Тя изпрати единствения си наследник за пореден път зад граница.

 

Двамата със съпруга й Митко придружиха наследника си до столичното летище, откъдето Рафаел отлетя за САЩ.

 

При все, че на снимката Корнелия Нинова позира с широка усмивка до двамата си любими мъже, и тя като всяка друга майка преживява сбогуванията с рожбата си много тежко. Всеки път очите й се пълнели със сълзи, но се стараела да не плаче пред Рафаел.

 

Очевидци разкриват, че всеки път щом го изпраща до терминала, майката изчаква рожбата й да се качи в самолета. Последните десет години от живота си, Корнелия Нинова определя като най-тежки – синът й замина за чужбина през 2012 г.

 

Допреди това Рафаел живеел заедно с родителите си в столичния им дом. След като го приели студент в САЩ обаче, заминал за там с еднопосочен билет. Оттогава си е идвал едва няколко пъти в родината, при това за твърде кратко време. Като студент си идвал само през ваканциите. Откакто започнал работа, се прибирал все по-рядко у дома.

 

Иначе 29-годишният наследник е голямата гордост на Корнелия Нинова. Тя не пропускаше да се похвали с успехите му още в ученическите му години. Макар да е изградила образа на Желязна лейди, в действителност тя била много чувствителна, когато се отнася до сина й.

Източник: retro.bg

 

Корнелия Нинова си изплака очите (ФОТО)