"Такъв позор в политиката никога не съм виждала. Виждала съм безкрайно много неща в политическата ми кариера, но подобен позор - никога." Това заяви Корнелия Нинова по повод невероятния цирк около първия мандат, който партньорите в "сглобката" спретнаха.

"Това е грозно, нелепо, обидно и безобразно", заяви още Нинова. Тя определи като безпрецедентна ситуацията между бившите управляващи, като не спести критиките  на всички тях.

"Кирил Петков и Асен Василев си позволиха недопустими обвинения и изявления в политиката. Това е не просто липса на етика, а показва страх, агония, алчност и невежество. Борисов пък се поддаде на страха и унищожи собствената си партия, както и една уважавана личност като Мария Габриел, защото се страхува собствените му далавери да не излязат отново на светло", заяви още Нинова.

Тя допълни, че дори и да получат мандата, за тях е по-редно да се отиде на избори, отколкото да се опитват да правят коалиции. "Нашата дума тежи на място. Когато кажа нещо, значи няма да си променя мнението. А Борисов си сменя мнението по три пъти на ден" допълва още тя.  

Тепърва ще стане ясно как ще приключи изборната въртележка. Но и червената дама е категорична, че след безумния цирк, най-достойно би било да се отиде на избори, отколкото да се продължава с безумния абсурд, който се случва в момента. .