И в края на тази седмица няма добри новини за Иван Гарелов. За съжаление не само няма подобрение в състоянието му, но медиците вече подготвят близките му за най-лошия възможен изход.

 

Припомняме, че преди няколко дни от Пирогов официално оповестиха, че състоянието на бащата на „Панорама“ остава тежко и без изгледи за подобрение. Те дори са предупредили дъщеря му Калина за възможната трагична развръзка, подготвяйки я, че трябва да е готова за най-лошото.

81-годишният Гарелов все още не е дошъл в съзнание, а заради тежкото му здравословно състояние и напредналата възраст, няма как да бъде опериран. Той продължава да е в интензивното отделение, но според хора от екипа, е отслабнал с близо 40 кг. Дългият период, в който журналистът е в безсъзнание, почти изключва благоприятния изход от ситуацията, въпреки усилията на медиците.

 

Както вече стана ясно, той е с цели две черепно-мозъчни травми, както и още един по-малък хематом, след като падна по стълбите в хотел „Палас“ в Свети Влас, където прекарва летата от години.

Източник: Уикенд