Актьорът Кевин Костнър се оказа в тежка ситуация заради съпругата си Кристин Баумгартнер. Звездата от "Танцуващият с вълци" сподели, че съпругата му отказва да се изнесе от семейното им имение на стойност 145 милиона долара и фактически го е превърнала в бездомник.

 

"Съпругата ми остана в имението, защото има намерение да ме изнудва", споделя Костнър. Актьорът е бесен, тъй като жена му му поискала допълнително обезщетение, за да се изнесе.


"Съгласно договора ни, при развод Кристин запазва личното си имущество, като получава и 1,45 милиона долара, за да може да си купи жилище, което да я устройва. Освен това съм се съгласил да плащам по 30 хиляди долара месечна издръжка на децата ни, както и образованието им, докато завършат", казва актьорът.

 

Двамата са в процес на развод от първи май, когато Кристин подава молба за развод. Бившата манекенка и дизайнер на чанти споделя, че е настоявала Костнър да прекарва повече време със семейството си, а той не е уважил молбата й. Актьорът ипотекира и част от имението в Санта Барбара, за да финансира новия си филм "Хоризонти". Това накарало Кристин, която била категорично против идеята, да подаде молба за развод.

 

"На него не му беше по вкуса тази раздяла, но знаеше, че съпругата му е нещастна. Сега обаче се оказа притиснат до стената и обект на изнудване, което е нелепо", коментират познати на актьора. И допълват, че явно тепърва ще се водят битки в съда.