Къмпинг Градина, любимото място на родните звезди, затъна във фекалии

Къмпинг Градина, любимото място на цял куп родни знаменитости, затъна във фекалии. Съвсем буквално. Един от парцелите от обичания къмпинг е станал жертва на жесток погром от страна на неизвестни родни "предприемачи". Местните споделят, че са ставали свидетели как багер навлиза в местността и започва да гребе пясък за плажа. Дейност, която е строго забранена, тъй като местността, в която се намира къмпинг Градина, е защитена.

[caption id="attachment_414450" align="alignright" width="300"]Къмпинг Градина затъна във фекалии Къмпинг Градина затъна във фекалии[/caption]

В същото време наоколо няма нито екотоалетни, нито септични ями, в които да се изхвърля съдържанието на тоалетните, намиращи се в караваните. На практика, това означава, че родните звезди няма къде да си изхвърлят естествените отпадъци, които събират, научиха от БЛИЦ.

Къмпинг ГрадинаКъмпинг Градина е сред най-популярните дестинации за лятна почивка на родните звезди. От години там плажуват певицата Лора Караджова, актьорите Калин Врачански и Юлиян Вергов, колежката им Радина Кърджилова, а също и музикантът Калин Вельов.

По време на фаталния потоп във Варна, Генка Шикерова също се е намирала там. Заради климатичните условия обаче тя побързала да се прибере на сигурно в София.