Напоследък все по-усилено се носи мълвата, че Николета Маданска и Венелин Петков са се разделили малко след появата на втория им син на бял свят.

 

Истината обаче се оказа съвсем различна. Близки до Петков твърдят, че двойката не се е разделяла и няма такива намерения.

 

Венелин Петков пък бе категоричен, че не коментира по никакъв повод случващото се в личния му живот и допълва, че би могъл да направи коментар на обществения такъв, само ако става въпрос за нещо сериозно и има смисъл от коментари.

 

Припомняме, че според писанията, освен, че се е разделил с Николета Маданска, той живеел сам и изобщо не се интересувал от отрочетата си. Дори не им обръщал внимание.

Приближени до двойката обаче твърдят, че нещата стоят точно обратно на твърденията – Венелин Петков трепери не само над двамата си сина, а и над Николета и ги гледа като писани яйца. Всичко останало е измислица, категорични са те.

 

Напоследък бившият шеф на bTV новините не е особено активен в мрежата, но преди ден сподели за вредите, които хлапетата понасят, когато родителите им използват техните деца години наред в мрежата.

 

Като за капак се оказва, че Николета Маданска не е изпадала и в следродилна депресия, както бе обявено.

Източник: hotarena.net

Изненадващ обрат при Николета Маданска и Венелин Петков. Какво се случва?