Разделя се с половинката си

Иво Сиромахов е съкрушен от горчивия хап, който му поднесе Съдбата.

Сценаристът от „Шоуто на Слави”, бе зарязан от половинката си, с която са заедно вече две десетилетия. Запознати твърдят, че Сиромахов вече живее сам в жилището си в затворения комплекс „Делта хилс”. Докато той се шири в имота за 200 хиляди евро, съпругата му Зорница предпочела да остане в София.

[caption id="attachment_398896" align="alignleft" width="300"]Иво Сиромахов се чувства предаден Иво Сиромахов се чувства предаден[/caption]

Според мълвата, причина за раздялата им е, че Иво Сиромахов все по-често посягал към чашката, а това никак не се нравило на Зорница. Негови приятели твърдят, че се научил да пуши и да пие спиртни напитки в промишлени количества още във времето, в което учел в прословутата класическа гимназия. Съпругата му го понасяла до скоро, но поредицата от семейни скандали в основата, на които била чашката, й дошли в повече и тя взела решение, че е крайно време да го напусне. По време на гостуването си в предаването „Търси се” по bTV, Зорница Сиромахова сподели, че това, с което не може да свикне дори и след 20-годишен брак е голямата разсеяност на Иво Сиромахов.

Зорница призна съвсем чистосърдечно, че често пъти се случва да се скарат на тема политика. Тя е категорична, че подигравките на сценарния екип на „Шоуто на Слави” срещу бившия премиер Бойко Борисов и правителството, не са по вкуса й. Споровете по този въпрос също често довеждали до тежки конфликти помежду им. Макар многобройните молби на Иво Сиромахов към Зорница да не прибягват към развод, изглежда половинката му вече е взела решението. Тя не се трогва дори и от това, че Иво изплакал, че раздялата им ще е пълен „резил на стари години”, пише pik.bg като се позовава на информация на вестник „Уикенд”.

В последните няколко дни се понесе мълвата, че Слави Трифонов е на път да се раздели с актьора от шоуто Краси Радков, който го плашел с напускане заради половинката си.