Ивайло Мирчев отслабна драстично и се готви за предизборен маратон

В последно време човек трудно разпознава депутатът от ДБ Ивайло Мирчев, макар че е една от емблематичните фигури от дясното политическо пространство. Той успя да отхвърли цели 20 кила от иначе мощната си фигура. Изявеният предприемач и политик е отслабнал с модерния напоследък препарат за контрол на диабета „Йозенпик“, който се инжектира в корема – твърдят хора от партийното му обкръжение.

Ивайло Мирчев стопи над 20 кила
Ивайло Мирчев преди и сега

Терапията протича изключително под медицинско наблюдение в рамките на 3 месеца, като се бие по една инжекция седмично. Четири дози излизат 200 лева, така че реално отслабването не коства много средства, особено пък за Ивайло Мирчев, който има самочувствието на заможен човек. Самият той заради наднорменото си тегло имал проблеми с кръвната захар и всъщност отслабването му има изцяло здравословен ефект, още повече че и самото лекарство му действало благотворно.

Ивайло Мирчев бил наясно, че препаратът не бива да се смесва с алкохол и не си позволявал да посяга към чашката. Иначе казано, животът му се превърнал в битие на пълен трезвеник. В противен случаи са възможни опасни сърдечни проблеми.

Вече отслабнал, Ивайло Мирчев вече се впуснал в предизборния маратон на „Демократична България“, предхождащ изборите на 2 октомври. Със сигурност той ще бъде водач на една от листите на градската десница.

Източник: „Уикенд“