Иван Лечев вече изгаря от нетърпение да посрещне внука си в България. Натаниел Дийн Маркес Лечев се появи на бял свят преди три месеца в британската столица, където живее с родителите си Тери Уикет и съпруга й, кръстен на известния си баща. Иван – младши е от брака на музиканта с Оля Маркес – бивш член на групата „Трамвай №5“. Той има и още един син – Константин – от певицата и актриса Евгения Лечева, която го разплака с изненадата си в последния епизод на „Гласът на България“.

 

Жени се появи на сцената на музикалното състезание, в което вече от години мъжът й е един от треньорите. Тъй като това са записи от кастингите на тъмно в предаването, Лечев и колегите му бяха с гръб. Китаристът обаче веднага позна гласа на жена си. В момента, в който тя запя, смени няколко физиономии под влиянието на силни емоции, все радостни. Когато най- сетне Иван Лечев натисна бутона и столът му се обърна, което направиха и останалите треньори, лицето му направо грейна, като видя жена си.

Малкият Натаниел с родителите си 

А тя пя божествено и така развълнува мъжа си, че една сълза се търкулна по бузата му. „Това е любовта на моя живот, съпругата ми Жени, майката на моя малък син“, сподели Иван Лечев след края на изпълнението на жена си.

 

Тя не може да участва в шоуто, защото е в конфликт на интереси. „Има прекалено тясна връзка с журито“, обясни Мария Илиева с усмивка.

Източник: Уикенд